Name: MAJA
Sex: Boy
Size: medium
Age: Young
Nature: vidám, eleinte kicsit félénk
Üdv. mindenkinek! Szilvia vagyok, de haveroknak csak Sziszi (a Vezér meg Sziszkónak szólít... no comment). A lenti két képen láthattok engem, itt már becuccoltam az ideiglenes befogadómhoz, aki január végéig vigyáz rám, akkor költözöm az új családomhoz.
Viszont a fenti képen látható két tesóm nem költözik sehova... ők egy betonüzem udvarán élnek - a fekete fiú, a barna lány, egyévesek, egy kicsit félénkek, de jóindulatúak. Én nagyon messzire fogok költözni, de előtte még szeretném a tesóim sorsát elrendezni. Szeretném, ha ők is megtapasztalhatnák, milyen érzés, amikor simogatják, becézgetik, szeretgetik őket, gondoskodnak róluk. Segítetek nekem ebben? Egyébként mudikeverékek vagyunk, azt hiszem, ezzel mindent elmondtam (ragaszkodás; kivételes intelligencia; egy szemvillanásból értjük, mit akar a gazdi...).
Ha szeretnétek egy igazán hűséges társat, akivel adott esetben akár még agilityzni is lehet, ne keressetek tovább!