Name: Toto
Sex: Boy
Size: big
Age: Young
Nature: bújós, játékos, kedves, barátságos
Rómeó a salgótarjáni gyepmesteri telepről, hetedmagával került a gondozásunkba körülbelül 4-5 hetes korában. Rómeó valószínűleg dobermann papától származik, akire kisértetiesen hasonlít (2. kép egy fajtatiszta dobermannról illusztráció), bár csak külső jegyeiben, mert a lelke a mamára ütött. 10 hónaposan is nagyon kedves, barátságos, szeretetre éhes, ragaszkodó, nagyon szépen sétál pórázon. Egy igazi puszibajnok/mosdató. Minden kutya és cica társával nagyokat játszik. Kiváló házőrző, nagyon jól jelez, de nem ugatós. Rómeó a rövidke életéből, már 9 hónapot az ideiglenes befogadójánál töltött, ezért nagyon szeretne már egy saját családot. Minden gazdijelöltet kitörő örömmel fogad, amiből arra következtetünk, hogy ő is szeretne már hazamenni. Rómeó 57 cm marmagasságú és kb. 24 kg súlyú "nagyfiú", aki már a jelenleginél nem lesz nagyobb. ÉRDEKLŐDNI A 0620/964-6488-AS TELEFONSZÁMON LEHET. Videók Rómeóról: https://youtu.be/MUDZy1fab-k https://youtu.be/oq_dWT9RYQg https://youtu.be/CBrh-YFChCU https://youtu.be/rWu0IDFc92M