Name: Toto
Size: medium
Age: Young
Nature: játékos
Pulcsit a kicsi bichon keveréket gazdája két évesen adta le a gyepire. A kezdeti bizalmatlansága után, mára már kezd kinyílni. A kis csibészke nagyon jókat játszik a többi mentett kutyussal és imádja a cicámat is. Az emberekkel még fenntartásai vannak, de szép lassan megtanulja azt, hogy lehet bennünk bízni. Már a kezemből eszik és jól esik neki a simogatás. Pulcsi egy kisméretű nagyon szeretetreméltó kismanó, akinek nagyon jó lenne már egy biztonságos, szerető család. Pulcsi leginkább egy kertes házban érezné jól magát, be-bejár a házba, de tartósan nem marad bent. Mindenképpen tapasztalt, gyakorlattal rendelkező gazdinak ajánljuk, aki szereti a kihívásokat. Amint teljesen megszelidíti, kap egy imádnivaló, szerető jó kutyát. Kb. 30 cm marmagasságú, 12 kg súlyú fiúcska. ÉRDEKLŐDNI A 0620/964-6488-AS TELEFONSZÁMON LEHET. Az alábbi linkeken videók találhatóak Pulcsiról: https://youtu.be/d8busYZlMx4 https://youtu.be/rQCHp45d36U https://youtu.be/RkLYu189f6Q