Name: Toto
Sex: Girl
Size: medium
Nature: kedves, barátságos
Ezt, az élete aranykorát élő fajtatiszta beagle asszonyságot egy idősebb nő pénzért vásárolta, egyáltalán nem gondolva arra, mi lesz a kutyával, ha vele történik valami. És történt... Pár nappal ezelőtt agyvérzést kapott és a kutya egyedül maradt a lakásban, csak a szomszédok jóindulatára számíthat. Magyarországon ez a jelenség mindennapos és az idősek vérig vannak sértve, ha nem fogadhatnak örökbe kölyökkutyát. " Büdös Banya, jobb megnevezést nem találtam neki! Tegnap óta füstölgök rajta, nem megy a fejembe.A balassagyarmati állatorvosunk hetek óta nyúz, hogy egy idős nő akinek nemrég altatta el az öreg, beteg kutyáját, szeretne megint egyet, mert teljesen egyedül van. Annyit mondta már megsajnáltam,na jó akkor menjünk , legalább hallgassuk meg.Túl a nyolcvanon, járókerettel közlekedik, gondoltam egy nyugodt, öreg kutya még elegerészik mellette, jobb mint egy menhelyi cella.Kérdeztem, mégis milyet szeretne, akivel szívesen leéli a hátralévő életét, hát természetesen kölyköt, volt a válasz!!! Nem akartam megbántani,de megkérdeztem mi lesz a kutyával,ha néhány év múlva elmegy az élők sorából, mert rokona egy szál sincs??Egy darabig hümmögött, aztán rávágta, neki erre van egy írása, amit hátrahagy.Az én szemem ekkor fölcsillant, azonnal jöttek a képek azokról a milliomosokról Amerikában, akik a kutyájukra, macskájukra hagyták a vagyonukat és azok boldogan, biztonságban éltek amíg meg nem haltak.Nagyon vártam már, hogy kimondja, ráhagyom a házam, a pénzem vagy más módon, de biztosítja a jövőjét.És ekkor jött a hideg zuhany, abban az írásban az szerepel, hogy a kutyáját, ha ő meghal, ALTASSÁK EL.Meg sem próbáltam úrinő maradni, annyira kiakasztott, hogy el kellett rohannom onnan, mert mondtam volna olyat is amit megbánok !!!!!Hát ez is Magyarország, Nógrád megye, Balassagyarmat városa 2019-ben." Sajnos a szomszédok se tudják gondját viselni a végtelenségig, ezért nagyon sürgősen gazdit, vagy ideiglenes befogadót keresünk számára. Elérhetőségem: 0620-964-64-88.